15-10-09

UITNODIGING 'BATTLE OF THE STUNNERS'

Het zevende seizoen is nog maar pas op gang geschoten en uw favoriete whiskyclub pakt uit met een degustatie van jewelste.

Na de fantastische fruittasting met Dominiek-ruik-af-en-toe-eens-aan-je-fruit-Bouckaert gooit GTWS het over een compleet andere boeg.

Niemand minder dan gewezen voorzitter Dirk Vander Schueren gaat in een rechtstreeks duel de strijd aan met degustatiemeester Bert Bruyneel (o.a. Wee Dram).

Het concept?  Tijdens deze 'battle' zullen Dirk en Bert, beiden gewapend met 5 whisky's van max. € 50/fles, het tegen elkaar opnemen in een strijd om de smaak van de aanwezige 'proefkonijnen'.  De inzet?  Eeuwige roem en respect van het kritische GTWS-publiek.  De wapens?  10 whisky's die nooit hun doel missen.  De aanwezigen spelen met veel plezier slachtoffer van dienst en bepalen wie van de twee heren het beste arsenaal aan single malts heeft meegebracht.

Strijdtoneel van deze Battle of the Stunners is het immer gezellige 't Kaaps Landhuis (Hazelaarstraat 11, Goeferdinge).  Startschot van het duel wordt gegeven op  dinsdag 3 november om 19.30 uur (half uurtje vroeger dan normaal!!!).

Inschrijven doe je best op voorhand door over te schrijven op ons rekeningnummer 979-6228485-23 met vermelding van “uw naam + degustatie 3/11”.  Leden betalen € 25.  Voor niet-leden bedraagt de deelnameprijs € 30.

Kom kijken wie met geheven hoofd het slagveld mag verlaten en wie eervol zijn nederlaag zal moeten toegeven.

20:12 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.