07-10-09

LINDORES WHISKYFEST (persnota)

De Lindores Whisky Society organiseert op 24 en 25 oktober 2009 in het Hotel Bero te Oostende de 5e editie van het Lindores Whiskyfest.  Dit festival staat in het teken van oude, exclusieve en exquise whiskies die door een aantal nationale en internationale whiskyverzamelaars en whiskyclubs worden voorgesteld. 

De bezoekers kunnen hun keuze maken uit meer dan 1500 verschillende whisky flessen die ter degustatie worden aangeboden, betalend per 2cl dram.  Een unieke gelegenheid om een whisky te proeven van de jaren 1930, 1940 etc. ...  Het Lindores Whiskyfest brengt bovendien een aantal uitzonderlijke thema’s rond whisky.  De bezoeker kan zich inschrijven voor een zeer exclusieve Cadenhead White Label tasting, een heerlijk whiskydinner, een whisky ontbijt, etc.  Alle informatie hierover vindt u terug op  HYPERLINK "
http://www.lindores.be/"www.lindores.be waar u zich on-line kan registreren.

In de Lindores Whiskylounge zal u bovendien een nooit eerder geziene keuze kunnen maken uit niet minder dan 100 verschillende Ardbeg expressies, die allemaal ter degustatie worden aangeboden.

Noteer dus alvast 24 en 25 oktober in uw whisky agenda.  Plaats van het gebeuren: Hotel Bero, Hofstraat 1a, 8400 Oostende. 

Inkom inclusief degustatie glas 8 EUR.

Luc Timmermans
Lindores Whisky Society President
www.lindores.be

10:58 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.