15-08-09

IEDEREEN WELKOM !

Heeft u tijdens de vakantie ook met heimwee teruggedacht aan de leuke avonden gedurende het voorbije whiskyseizoen?

Wij in ieder geval wel.  Dat heeft uiteraard alles te maken met het feit dat het alweer een fantastisch werkjaar was.  Een seizoen gevuld met een uitgebreid assortiment overheerlijke single malts, elk op zich getypeerd door haar zeldzaamheid of unieke smaak en voorgesteld door uiterst bekwame degustatiemeesters.  Een seizoen waarin Glen Tanera naast de reguliere degustaties ook tal van andere activiteiten heeft georganiseerd.  We denken dan vooral aan onze ondertussen beruchte stand op het Hooghuysfestival, maar ook de uitstapjes naar Spirits in the sky, Lindores Fest, het International Whisky festival, de (geslaagde!) wereldrecordpoging in Gent en uiteraard de kroon op het werk: de kelderdegustatie bij Luc Timmermans.

Maar genoeg gemijmerd over wat is geweest.  Het is tijd om ons te concentreren op wat komen gaat!  En dat ziet er minstens even goed uit.  We gaan natuurlijk nog niet alles veklappen, maar dit geven we alvast mee:

 

HOOGHUYSFESTIVAL

ZONDAG 13 SEPTEMBER

Begijnhofkaai, Geraardsbergen

 

OPENINGSDEGUSTATIE

DINSDAG 15 SEPTBEMBER

met de immer sympathieke Dominiek Bouckaert

in ’t Kaaps Landhuis, Goeferdinge

meer info volgt

 

Hoog tijd dus om je (opnieuw) lid te maken van Glen Tanera Whisky Society!!!  Voor amper € 30,00 mag je jezelf met enige fierheid lid noemen van een voornaam whiskygezelschap in België en ver daarbuiten.  En wat nog belangrijker is, onze leden worden steevast beloond met tal van kortingen (deelname degustaties, aankoop flessen, winterverkoop …).  Verzeker jezelf van enkele aangename avonden en schrijf je lidgeld over op rekenining 979-6228485-23 met vermelding van “uw naam + lidgeld 2009/2010”

Geniet nog wat van het lekker weertje en tot 13 en/of 15 september!

16:50 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.