20-10-08

UITNODIGING DEGUSTATIE 4 NOVEMBER

De uiterst gezellige degustatie met Dominiek Bouckaert is al bijna drie weken achter de rug.  Tijd dus om vooruit te blikken naar onze volgende 'proeving'.

 

'Het zijn goede zielen die terugkeren' hoort men wel eens in de Geraardsbergse volksmond.  Wel, de goede ziel in dit geval is niemand minder dan Marc Segers, o.a. bekend van onze slotdegustatie in 2006.

Marc’s keuze voor de degustatie van 4 november is er eentje om duimen en vingers af te likken.  Zes heerlijke drams in combinatie met een deskundige uitleg, niets dan leuke vooruitzichten dus!!

 

Plaats van het gebeuren is uiteraard 't Kaaps Landhuis, Hazelaarstraat 11 te Goeferdinge.  Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur.  De eerste dram zal onze lippen raken om 20.00 uur.

Wie niet kan weerstaan aan een gezellig avondje keuvelen bij een uiterst lekker glaasje whisky, schrijft zich best zo snel mogelijk in.  Deelnemen doe je door over te schrijven op ons rekeningnummer 979-6228485-23 met vermelding van “uw naam + degustatie 04/11”.  Leden betalen € 25 en voor niet-leden bedraagt de deelnameprijs € 30.

Kom, proef en geniet!

09:48 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.