16-10-08

SPIRITS IN THE SKY IN LEUVEN

In het weekend van 8 en 9 november gaat in de Sportoase in Leuven de tweede editie van ‘Spirits in the Sky’ door, het festival van de spiritueuze dranken.  Alle belangrijke Belgische importeurs van sterke dranken zijn aanwezig om de bezoekers te laten genieten van single malt whisky, rum, Cognac, Armagnac, Calvados, jenever, wodka, tequila, cachaca, grappa ...  Tijdens het festival wordt ook de Belgische single malt van de distilleerderij The Belgian Owl voorgesteld aan het grote publiek.
Met dit festival zet organisator The Nectar distillaten van hoge kwaliteit in de schijnwerper.  Meer dan 30 standhouders zullen tijdens het tweede weekend van november de beste sterke dranken uit de vier windstreken aan de bezoekers laten proeven.  Niet alleen het basisaanbod wordt er ter degustatie aangeboden, ook exclusieve flessen zullen ontkurkt worden.  Voor wie dit jaar pakweg 40 is geworden en een whisky, Armagnac of Calvados wil proeven uit zijn of haar geboortejaar, is dit festival een uitgelezen kans.
Naast doorlopende degustaties bij de standhouders, worden er ook 'masterclasses' georganiseerd waarbij er dieper ingegaan wordt op één bepaalde drank.
Vorig jaar werd ‘Spirits in the Sky’ georganiseerd in de luchthaven van Bierset, waar een kleine 1000 liefhebbers en geïnteresseerden het festival hebben bezocht.  Dit jaar kiest de organisatie voor het centraler gelegen Leuven.
Meer informatie vindt u op de website
www.spiritsinthesky.be.

12:41 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.