08-10-08

Lindores Whiskyfest op 25 & 26 oktober

De Lindores Whisky Society organiseert op 25 en 26 oktober 2008 in het Hotel Bero te Oostende de 4e editie van het Lindores Whiskyfest.  Dit festival staat in het teken van oude, exclusieve en exquise whiskies die door een aantal nationale en internationale whiskyverzamelaars en whiskyclubs worden voorgesteld.  Dit jaar zal ook voor de eerste keer de Heer Lothar Langer deelnemen die een nooit gezien selectie van oude whiskies zal presenteren.

De bezoekers kunnen hun keuze maken uit meer dan 1500 verschillende whiskyflessen die ter degustatie worden aangeboden, betalend per 2cl dram.  Een unieke gelegenheid om een whisky te proeven van de jaren 1930, 1940 etc. ...  Het Lindores Whiskyfest brengt bovendien een aantal uitzonderlijke thema's rond whisky.  De bezoeker kan zich inschrijven voor een zeer exclusieve masterclass met de heer Silvano Samaroli, bekend en beroemd omwille van zijn fantastische selecties van weleer en vandaag.  Een heerlijk whiskydinner in Villa Maritza staat op het programma, een ontbijt met top Benriach expressies, etc.  Een aantal legendarische whiskies zullen in challenges blind tegen elkaar geproefd worden.  

Alle informatie hierover vindt u terug op www.lindores.be waar u zich on-line kan registreren.

In de Whiskylounge zal u bovendien een nooit eerder geziene keuze kunnen maken uit niet minder dan 100 verschillende Ardbeg expressies, die allemaal ter degustatie worden aangeboden.

Noteer dus alvast 25 en 26 oktober in uw whisky agenda.  Plaats van het gebeuren : Hotel Bero, Hofstraat 1a, 8400 Oostende. 

 

Luc Timmermans
Lindores Whisky Society, President

20:18 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.