17-09-08

Uitnodiging openingsdegustatie 2008/2009

Niet iedereen had vijf jaar geleden gedacht dat Glen Tanera vandaag nog ‘alive and kicking’ zou zijn.  Toch is dit wel degelijk het geval.  Met enige fierheid mogen we zelfs zeggen dat het er in deze vijf jaren alleen maar interessanter, hoogstaander, fascinerender en amusanter op geworden is!  Met als voorlopig hoogtepunt – de kers op de taart, zeg maar – onze Schotlandreis, die nog maar enkele maanden achter ons ligt.

Dit alles is echter allesbehalve een reden om op onze lauweren te gaan rusten, integendeel zelfs.  Vol enthousiasme gaan we er tegenaan voor een zesde seizoen, met ongetwijfeld nieuwe verrassingen en hoogtepunten in petto.

Daarom nodigen we u vol overtuiging uit op de openingsdegustatie van deze zesde jaargang die zal doorgaan op dinsdag 30 september en dit vanaf 19.30 uur op onze intussen vertrouwde locatie ‘t Kaaps Landhuis, Hazelaarstraat 11 te Goeferdinge.

Traditiegetrouw zal deze seizoensopener voor elk wat wils inhouden en dit onder het motto “Nieuwe whisky’s voor een nieuw seizoen!”.  Zowel ervaren levenswatergenieters als geïnteresseerde leken zullen dus aan hun trekken komen.

De zes whisky’s die u worden voorgeschoteld zullen van de meer dan deskundige uitleg worden voorzien door onze onvolprezen whiskymeester Dominiek Bouckaert die reeds eerder indruk maakte tijdens een Glen Tanera-degustatie.

Zou je er graag bij zijn?  Aarzel dan niet om je in te schrijven door het gepaste bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer 979-6228485-23 met vermelding van “uw naam + degustatie 30/09”.  Leden betalen € 25 en voor niet-leden bedraagt de deelnameprijs € 30.  U merkt dat de inflatie dus vooralsnog geen vat heeft op de prijzen van Glen Tanera!

10:25 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.