12-01-08

Uitnodiging Initiatietasting van 29 januari a.s.

Blended whisky, single malt whisky, cask-strength, non-chill filtered, turfsmaak … het whiskyjargon bevat tal van dergelijke termen om het ‘vloeibare goud’ te beschrijven.

Niet iedereen kent echter de betekenis van deze soms wat moeilijke omschrijvingen op de achterkant van een whiskyfles zodat ze al gauw wordt teruggeplaatst in het winkelrek.

Daarom vindt Glen Tanera het de hoogste tijd om u op een vlotte en aangename manier (single malt) whisky te leren waarderen en onderscheiden.  Op dinsdag 29 januari zullen wij u met plezier en kennis van zaken wegwijs trachten te maken in dat soms wat verwarrende jargon van de whiskywereld.U hoeft alvast niet te vrezen voor lange theoretische uiteenzettingen.  Whisky staat centraal op deze gezellige ‘inwijdingsavond’ en zal dus in verschillende soorten en smaken worden aangeboden en geproefd!!!

Voor wie zichzelf en zijn of haar familie en vrienden graag eens verwent, is dit een onmisbare avond.  U zal whisky niet alleen leren appreciëren, maar hem ook met een kritisch oog leren onderscheiden én de gepaste fles weten te kiezen.

Interesse?  Deze initiatietasting gaat door op dinsdag 29 januari 2008 in ’t Kaaps Landhuis, Hazelaarstraat 11 te Goeferdinge (Geraardsbergen).  U bent er welkom vanaf 19.30 uur.Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt!!  Een plaatsje reserveren doet u door als niet-lid € 15,00 over te schrijven op rekeningnummer 979/6228485/23 met vermelding "Naam – Degustatie 29/01/2008".

Leden die het geheugen even willen opfrissen betalen slechts  € 5,00!!!

Schrijf alvast in en tot dan!

12:36 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.