27-09-07

Busreis Lindores WhiskyFest

Onze aanwezigheid tijdens het Hooghuys Orgelfestival en onze geslaagde ‘Flora & Fauna’-degustatie zijn nog maar pas achter de rug of we presenteren u alweer een onweerstaanbaar voorstel.

Op zondag 28 oktober a.s. zet Hotel Bero te Oostende opnieuw de deuren open voor het ‘Lindores Whiskyfest’ waar u voluit kan genieten van de meest exclusieve whisky’s.

Wie er in het verleden reeds bij was, weet dat dit evenement zeker de moeite waard is om opnieuw te bezoeken.  Alle anderen raden we aan om dit zeker niet te missen!

Omdat Glen Tanera niet om een stunt verlegen zit én in het teken van ons 5-jarig jubileum, leest u het volgende best twee keer.

  1. Leden kunnen samen met ons per bus naar dit whiskyfestival voor slechts € 5 (VIJF  EURO!).  Niet-leden kunnen uiteraard ook mee en dit aan € 15.  Dit is een combiticket voor de inkom, een tastingglas en de bus naar Oostende en terug!!
  2. Leden kunnen samen met ons per bus naar dit whiskyfestival voor slechts € 5 (VIJF  EURO!).  Niet-leden kunnen uiteraard ook mee en dit aan € 15.  Dit is een combiticket voor de inkom, een tastingglas en de bus naar Oostende en terug!!
Laat deze kans dus niet liggen en boek tijdig (ten laatste tegen 21/10) door overschrijving op rekeningnummer 979-6228485-23 (vermelding: naam - bus lindores).  Vertrekken doen we aan de kerk van De Reep (Astridlaan, Geraardsbergen) om 10.30 uur.  De terugkomst is voorzien rond 20.00 uur.  Tijd genoeg dus om te proeven, een hapje te eten en even uitwaaien op de dijk.  U komt toch ook?

11:30 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-09-07

Michael Jackson overleden

michael_jackson

Op donderdag 30 augustus ll. overleed Michael Jackson ten gevolge van Parkinson.  De 65-jarige journalist was bij heel wat lezers gekend als 'The Beer Hunter'.  Over de Belgische bieren schreef hij trouwens het boek 'The Great Beers of Belgium'.
Toch is de Brit ook een autoriteit in het whiskywereldje.  Uitgaves zoals 'Malt Whisky Companion' en 'Whisky Encyclopedie' zijn heuse aanraders.

17:49 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |