11-08-07

5 jaar Glen Tanera ... U komt toch ook!?

Om deze kwakkelzomer een beetje aangenamer te maken, brengen wij u alvast wat nieuws rechtstreeks vanuit het GTWS-hoofdkwartier.

Beginnen doen we met een lichte tariefaanpassing.  Om ook tijdens het komende seizoen de kwaliteit van onze degustaties en andere activiteiten op hetzelfde niveau te houden, besloten we om het lidgeld op te trekken met € 5.  Toch hebben we hieromtrent ook goed nieuws.  Alle leden die zich uiterlijk tegen zondag 9 september a.s. opnieuw lid maken betalen tot dan het oude tarief van € 25!  Voor niet-leden geldt sowieso het nieuwe tarief van € 30 alsook voor de huidige leden die zich pas inschrijven nà 9 september.

Verder rest ons enkel goed nieuws.  Bijvoorbeeld op zondag 9 september 2007 is GTWS terug van de partij aan de Kaai in Geraardsbergen tijdens het Hooghuysfestival waar jullie kunnen nagenieten van onze kelderrestjes.  Dit is voor de leden eveneens de laatste dag om hun lidmaatschap te hernieuwen aan het oude tarief.

Dinsdag 18 september nodigen we James Pithie van de Fulldram uit om de openingsdegustatie te leiden.  De avond zal in het teken staan van ‘Flora and Fauna’.Luc Timmermans behoeft nog weinig uitleg en mogen jullie verwachten op 30 oktober.Daarna is het nog de beurt aan Mario Groteklaes, Marc Segers, Eric Vermeire … 

Tevens organiseren we een busuitstap naar Oostende.  Eind oktober organiseren Luc Timmermans met zijn Lindores-kompanen immers een prachtig whiskyfestival.

Het hoogtepunt van het jaar wordt ongetwijfeld onze Schotlandreis waarover jullie binnenkort meer tekst en uitleg zullen ontvangen.Zoals jullie allicht merken, staat er ons een boeiend jubileumjaar te wachten met hier en daar nog een verrassing.  Reden genoeg dus voor de whiskyliefhebbers onder jullie om er, net als wij, voluit voor te gaan!

20:53 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |