14-05-07

Uitnodiging slotdegustatie 4e seizoen

U geniet graag van een goed glaasje whisky zegt u?  En u wil er als het even kan nog een passend hapje bij ook?

Wel, dan kan Glen Tanera u alweer een onvergetelijke avond bezorgen!

Op dinsdag 19 juni 2007 organiseren wij als afsluiter van ons 4de seizoen onze traditionele en immer succesvolle slotdegustatie met hapjes.

In aanwezigheid van Mario Groteklaes, een van onze populairste whiskymeesters, zal u een combinatie van whisky’s en culinaire hoogstandjes worden voorgeschoteld om u tegen te zeggen.  Aanwezigheid alweer een must dus!!!

Wie zich wil laten verwennen met deze fijnproeverij in ’t Kaaps Landhuis kan dit aan € 27 (leden) of € 37 (niet-leden).  Om onze keukenprinses Anne toe te staan zich optimaal voor te bereiden, vragen wij u uitdrukkelijk TIJDIG (ten laatste vóór 10 juni) te reserveren en het gepaste bedrag over te schrijven op rek.nr. 979-6228485-23 met als vermelding: “slotdegustatie – uw naam”.  Breng dus gerust familieleden en vrienden mee.  Vergeet echter niet dat enkel wie op voorhand inschrijft, verzekerd is van een plaatsje aan de dis én de gebruikelijke € 2 korting terugkrijgt!

Traditiegetrouw ontvangen de aanwezige leden een leuke attentie.

Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van ’t Kaaps Landhuis open en om 19.30 uur starten we met onze eerste fijnproeverij.  Dit is een half uurtje vroeger dan normaal aangezien deze degustatie toch iets meer tijd in beslag zal nemen.

Laat deze hoogstaande culinaire beker niet aan u voorbijgaan en schrijf zo snel mogelijk in!

23:17 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.