20-11-06

Glen Tanera's Top 100

Alweer een Top 100 hoor ik u al denken!?  En inderdaad, ook Glen Tanera gooit zich voor de eerste keer in het strijdtoneel van de Top 100-lijsten.

U hoeft deze keer echter niet te kiezen tussen BV’s of een selectie rockklassiekers.  Het gaat hier natuurlijk over whisk(e)y!

Op www.glentanera.be vindt u een lijst met 100 whisk(e)y’s en aanverwante dranken, waarbij we hebben getracht rekening te houden met de verscheidenheid qua regio, smaak, leeftijd en uiteraard ook de prijs.

Glen Tanera wil u zeker niet overdonderen met massa’s voordelen, integendeel.  Het ganse idee is vrij eenvoudig opgevat.

  • Bent u geen lid, dan betaalt u de voordelige prijs vermeld in de lijst.
  • Bent u wel lid, dan krijgt u op deze prijs nog eens 5% korting.
  • In beide gevallen betaalt u geen transportkosten wat dus ook weer een aardig voordeel is.
  • Wenst u een stijlvolle cadeauverpakking?  Die kan u verkrijgen aan 2 euro per stuk.
  • Glen Tanera organiseert dus gratis uw bestelling en de levering van uw favoriete dram.

Hoe maakt u nu uw bestelling over?  Heel simpel.  Via de website hoeft u gewoon de instructies te volgen.  Vergeet zeker niet aan te duiden of u lid bent of niet.  Daarna schuift u door van 1 naar 100 en vult u het gewenste aantal flessen in.    Gezien de grootte van deze actie vragen wij om het totaalbedrag te storten op het gebruikelijke rekeningnummer 979/6228485/23.

Heel belangrijk: op 5 december sluiten wij deze actie definitief af.  Tegen deze datum dient u zowel de bestelling als de betaling uit te voeren.  Wij zorgen er dan voor dat alle flessen klaarstaan op dinsdag 12 december 2006 en dit tussen 19.00 uur en 20.00 uur.  De verdeling gaat door in Het Kaaps Landhuis, Hazelaarstraat 11 te Goeferdinge waar we later op de avond ook de Lost Distilleries-degustatie houden.

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de eindejaarsfeesten of wilt u zichzelf verwennen met een speciale fles, profiteer dan zeker van deze koopjes!

Zoals steeds kan u voor verdere inlichtingen over deze actie terecht bij het bestuur.

Op deze blog zullen regelmatig links worden geplaatst betreffende de geselecteerde whisky’s zodat u zelf enig opzoekingswerk kan verrichten.

11:59 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.