23-08-06

Uitnodiging openingsdegustatie 4e seizoen

Vol enthousiasme duikt Glen Tanera Whisky Society haar vierde jaargang in en dit met een exclusieve openingsdegustatie die zal doorgaan op dinsdag 12 september a.s. vanaf 19.30 uur in Tapas-bar ‘La Carrera’, Adamstraat 24 te Geraardsbergen.  Whiskymeester van dienst is niemand minder dan Eric Vermeire, die ons ook in ons tweede seizoen al een gesmaakte degustatie wist voor te schotelen. 

Wij zien geen reden om de deelnameprijzen van onze activiteiten op te trekken.  Voor onze openingsdegustatie betaalt u dan ook de standaardprijs van € 22 als lid en € 27 als niet-lid.  U kent intussen het systeem: schrijft u zich op voorhand in door het juiste bedrag tegen uiterlijk 5 september over te schrijven op ons rek.nr. 979/6228485/23 (vermelding: “naam – degustatie 12/09”), dan betaalt onze penningmeester u de avond zelf met de glimlach € 2 terug!

Als Glen Tanera-lid zal u in dit nieuwe seizoen traditiegetrouw van talrijke kortingen kunnen genieten.  Bovendien houden wij ook het lidgeld tegen alle inflatietendensen in voor het vierde jaar op rij op € 25!!  Heeft u nog niet overgeschreven, dan kunt u dat uiteraard nog altijd doen op ons vertrouwd rek.nr. 979-6228485-23, met als mededeling “naam & voornaam – lidgeld 2006-07”.

Tevens kunnen wij u nu reeds met trots aankondigen dat onze tweede degustatie op 25 oktober 2006 zal worden geleid door niemand minder dan Luc Timmermans, de man die op 27 april ll. voor een ongekend hoogtepunt in de geschiedenis van Glen Tanera zorgde!!  Onnodig te vermelden dat onze leden voor dit hoogst exclusieve evenement opnieuw van een fikse korting zullen kunnen genieten.

Nog is dit niet alles.  Kwestie van ons vierde seizoen op passende wijze in te zetten en ons alvast op te warmen voor onze openingsdegustatie, zal Glen Tanera Whisky Society op 10 september e.k. vertegenwoordigd zijn op het Internationaal Hooghuys Festival voor Draaiorgelspelers te Geraardsbergen!  Op de Begijnhofkaai zullen wij u de hele dag lang met open armen ontvangen in onze whiskybar, waar u van verschillende soorten whisky zal kunnen genieten. Allen daarheen dus!!

00:05 Gepost door BiBi! in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |