15-05-06

UITNODIGING: Slotdegustatie 3e seizoen

Een werkjaar is weeral bijna voorbij maar niet getreurd want er rest ons nog de slotdegustatie!

Naar goede gewoonte presenteren we u een zestal whisky's vergezeld van een passend hapje.  De combinatie van beide wordt dit jaar geleid door chef Gunther Vander Biest en whiskymeester Marc Segers.

Hou dus alvast dinsdag 20 juni a.s. vrij voor een degustatie om duimen en vingers van af te likken.

Ook is er net als de vorige jaren voor alle leden een uniek geschenk dat zeker van pas komt wanneer u thuis uw gasten een glaasje aanbiedt.

Tevens is er opnieuw een whisky van de maand.  Ditmaal kiezen we voor de Highland Park 12 y.  In een volgend artikel vertellen we u meer over deze whisky, hoewel dit bij vele mensen geen onbekende meer is.

Inschrijven kan zoals steeds door overschrijving op 979/6228485/23 met vermelding van 'degustatie 20/6 + uw naam'.  Leden betalen voor deze topdegustatie slechts € 27 en € 35 voor niet-leden.  Vergeet niet dat enkel wie inschrijft voor 13 juni verzekerd is van een plaatsje aan de dis én de gebruikelijke € 2 korting terugkrijgt.

Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van 't Abtenhuis open en om 19.30 uur starten we met onze eerste fijnproeverij.  Dit is een half uurtje vroeger dan normaal aangezien deze degustatie toch iets meer tijd in beslag zal nemen.

Zoals jullie zien, staat er terug een heerlijke en goedgevulde avond op het programma.  Tot dan!

17:14 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.