25-04-06

Verduidelijking bij de recente locatieswitch van Glen Tanera

Sedert haar oprichting heeft Glen Tanera Whiskey Society als doel gehad “de rijke whiskycultuur te verspreiden en hiertoe niet alleen whiskydegustaties te organiseren, maar ook allerlei uiteenlopende activiteiten die al dan niet rechtstreeks met whisky te maken hebben”.

Concreet betekent dit dat wij onze leden en sympathisanten een zo gevarieerd en interessant mogelijk pakket aan activiteiten willen voorschotelen en dit aan zo voordelig mogelijke financiële voorwaarden.

Eventuele commerciële belangen kunnen hierbij wat Glen Tanera betreft niet echt op de voorgrond komen, vooral indien deze onze keuzevrijheid qua activiteiten en qua aanbod inperken.

Met deze filosofie in het achterhoofd besloot het bestuur recentelijk nieuwe horizonten en nieuwe locaties voor onze activiteiten te gaan opzoeken.  Uiteraard blijven we er hierbij een erezaak van maken u zowel inhoudelijk als financieel een zo hoogstaand en interessant mogelijk aanbod te presenteren.  Tevens blijven wij ook openstaan voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Alle bestuursleden zien de toekomst dan ook vol enthousiasme tegemoet en hopen van harte u op onze activiteiten te mogen blijven begroeten.

 

Namens het bestuur van Glen Tanera W.S.

18:46 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

NIEUW: Celp, whisky van de maand

Vanaf heden zullen wij u op geregelde tijdstippen een uitzonderlijke whisky aanprijzen die u aan een eveneens uitzonderlijk tarief kan aankopen.  Deze 'whisky van de maand' zal om de een of andere reden telkens uitblinken qua prijs, kwaliteit, botteling of een andere merkwaardigheid.  Meer uitleg over de keuze zal u terugvinden in deze nieuwsbrief.

 

Onze eerste keuze is gevallen op 'Celp, The Seaweed Experience'.  Dit is een Schotse single malt waarvoor men jonge cask strength Lagavulin heeft gebruikt in combinatie met zeewier zoals u reeds uit de naam kon afleiden.  De takjes zeewier in de fles zorgen uiteraard voor een extra zilte geur en smaak.  Net als in elke Islay ontdekt u tevens een stevige turftoets.

Daar zeewier een gunstige invloed heeft tegenover allerlei kwalen en een breed scala aan mineralen en vitamines bevat, kunnen we vanaf nu letterlijk op ieders gezondheid drinken!

De ledenprijs voor deze speciale botteling bedraagt € 40Vanaf donderdag 27 april a.s. is de Celp te koop tijdens de Unknown Beauties-degustatie of later door overschrijving op 979/6228485/23 met vermelding van 'CELP - uw naam'.

Celp, The Seaweed Experience: 70 cl. - 55 %.

10:40 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

19-04-06

Unknown Beauties uitverkocht

Unknown Beauties

 

SOLD  OUT

 

Zoals jullie reeds op de website konden volgen, is de degustatie van 27 april a.s. volledig volzet.

Daar de vraag groot was, komt er in de toekomst waarschijnlijk nog een volgende editie.

Toch willen we iedereen reeds uitnodigen voor onze slotdegustatie met hapjes in juni.  Verdere info volgt binnenkort!  Voor alle duidelijkheid:  de inschrijvingen voor de slotdegustatie zijn volgens het normale systeem van voorinschrijvingen met een onbeperkt aantal plaatsen.

23:40 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |