25-04-06

Verduidelijking bij de recente locatieswitch van Glen Tanera

Sedert haar oprichting heeft Glen Tanera Whiskey Society als doel gehad “de rijke whiskycultuur te verspreiden en hiertoe niet alleen whiskydegustaties te organiseren, maar ook allerlei uiteenlopende activiteiten die al dan niet rechtstreeks met whisky te maken hebben”.

Concreet betekent dit dat wij onze leden en sympathisanten een zo gevarieerd en interessant mogelijk pakket aan activiteiten willen voorschotelen en dit aan zo voordelig mogelijke financiële voorwaarden.

Eventuele commerciële belangen kunnen hierbij wat Glen Tanera betreft niet echt op de voorgrond komen, vooral indien deze onze keuzevrijheid qua activiteiten en qua aanbod inperken.

Met deze filosofie in het achterhoofd besloot het bestuur recentelijk nieuwe horizonten en nieuwe locaties voor onze activiteiten te gaan opzoeken.  Uiteraard blijven we er hierbij een erezaak van maken u zowel inhoudelijk als financieel een zo hoogstaand en interessant mogelijk aanbod te presenteren.  Tevens blijven wij ook openstaan voor suggesties, vragen en opmerkingen.

Alle bestuursleden zien de toekomst dan ook vol enthousiasme tegemoet en hopen van harte u op onze activiteiten te mogen blijven begroeten.

 

Namens het bestuur van Glen Tanera W.S.

18:46 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.