25-04-06

NIEUW: Celp, whisky van de maand

Vanaf heden zullen wij u op geregelde tijdstippen een uitzonderlijke whisky aanprijzen die u aan een eveneens uitzonderlijk tarief kan aankopen.  Deze 'whisky van de maand' zal om de een of andere reden telkens uitblinken qua prijs, kwaliteit, botteling of een andere merkwaardigheid.  Meer uitleg over de keuze zal u terugvinden in deze nieuwsbrief.

 

Onze eerste keuze is gevallen op 'Celp, The Seaweed Experience'.  Dit is een Schotse single malt waarvoor men jonge cask strength Lagavulin heeft gebruikt in combinatie met zeewier zoals u reeds uit de naam kon afleiden.  De takjes zeewier in de fles zorgen uiteraard voor een extra zilte geur en smaak.  Net als in elke Islay ontdekt u tevens een stevige turftoets.

Daar zeewier een gunstige invloed heeft tegenover allerlei kwalen en een breed scala aan mineralen en vitamines bevat, kunnen we vanaf nu letterlijk op ieders gezondheid drinken!

De ledenprijs voor deze speciale botteling bedraagt € 40Vanaf donderdag 27 april a.s. is de Celp te koop tijdens de Unknown Beauties-degustatie of later door overschrijving op 979/6228485/23 met vermelding van 'CELP - uw naam'.

Celp, The Seaweed Experience: 70 cl. - 55 %.

10:40 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

whisky verkopen is zelf whisky verkopen geen commerciêle activiteit? zeg gewoon aan je leden eerlijk dat je in onmin leeft met de vorige locatie

Gepost door: patrick | 27-04-06

Whisky aanbieden Het aanbieden aan de leden van een uitzonderlijke whisky aan een uitzonderlijke prijs na een zeer uitzonderlijke degustatie met een uiterst uitzonderlijke degustatiemeester Luc Timmermans in een zeer uitzonderlijk kader... is uitzonderlijk.

Het laten voorgaan van de belangen van de leden op de belangen van een locatie en/of shop moet steeds het uiteindelijke objectief zijn van een gezonde en (L)eerlijke club.

Daarom wordt een locatie soms een "vorige" locatie.
Maar in huidig geval is dat dan weer niet zo uitzonderlijk.

Luc, ten persoonlijke titel.

Gepost door: Luc Bal | 29-04-06

RE: whisky verkopen Geraardsbergen, 2 mei 2006
Beste Patrick,

Hartelijk dank voor je reactie op onze Newsletter.
Blijkbaar heb je – allicht door een gebrek aan informatie – echter geen correcte kijk op de zaken. Daarom willen we toch enkele puntjes verduidelijken.
Eerst en vooral hebben we nooit beweerd TOTAAL NIKS met commercialiteit te maken te willen hebben. Alleen hebben we er een probleem mee wanneer de commercialiteit de absolute bovenhand haalt en de rest van de activiteiten dreigt te verstikken. M.a.w. we hebben er een probleem mee wanneer de commerciële eisen van een bepaalde partij totaal onredelijk worden.
Ten tweede gaan wij niet zomaar over tot het verkopen van whisky. Ons uitdrukkelijk hoofddoel blijft het organiseren van whiskydegustaties en aanverwante activiteiten. Als wij in de marge hiervan per activiteit één bepaalde whisky in beperkte hoeveelheden aan onze leden aanbieden, doen we dat enkel en alleen op aanvraag van onze leden zelf en hebben we geenszins de bedoeling hier commercieel profijt uit te halen. Het komt er enkel op neer dat wij de vraag naar een bepaald product vanwege een aantal afzonderlijke individuen centraliseren en kanaliseren, wat op zich niet echt een commerciële activiteit is.
Tenslotte hebben wij de “onmin” die je ter sprake brengt niet zelf veroorzaakt noch gewild. Deze “onmin” is er gekomen na een misverstand waarvan enkel en alleen “de vorige locatie” aan de basis lag. Hierop hebben wij een aantal feiten op een rijtje gezet en "de vorige locatie" uitdrukkelijk uitgenodigd haar visie op de feiten te geven en een gesprek aan te gaan. Jammer genoeg is “de vorige locatie” hier tot nu toe niet op ingegaan…
In de hoop hiermee enkele zaken te hebben opgehelderd en steeds tot een constructief gesprek bereid,
Met vriendelijke groeten,

Het Glen Tanera-bestuur

Gepost door: Het Glen Tanera-bestuur | 04-05-06

Celp Celp is niet afkomstig van Lagvulin maar van jonge Laphroig.

Gepost door: Chris | 19-03-10

De commentaren zijn gesloten.