13-03-06

Exclusieve degustatie met 'Unknown Beauties'

Op donderdag 27 april staat er een heuse toptasting op de kalender.  Luc Timmermans presenteert ons (letterlijk) acht unknown beauties, een selectie van Schotse verborgen schatten uit zijn eigen collectie.  Timmermans groeide in enkele jaren tijd uit tot een autoriteit op het vlak van whisky en is o.a. de Belgische vertegenwoordiger bij de Scotch Malt Whisky Society.  Tevens bouwde hij een fantastische verzameling uit van ondermeer Glenfarclas.

De locatie voor deze speciale tasting is restaurant 'Het Abtenhuis' gelegen in het Abdijpark.  Dit is makkelijk te bereiken via de parking aan de Abdijstraat (belastingkantoor) of de Zonnebloemstraat (Arjaantheater).

Uitzonderlijk beperkt deze degustatie zich tot 30 deelnemers gezien de exclusiviteit van de selectie.  Daarom geven we eerst gelegenheid aan de leden om zich in te schrijven.  Vanaf 1 april kan iedereen inschrijven indien er nog plaatsen vrij zijn.

Reservaties enkel telefonisch via 0475/71.85.30 of per e-mail via info@glentanera.be.  Voor leden bedraagt de deelnameprijs €37 en € 51 voor niet-leden.

U kan steeds uw inschrijving opvolgen via onze website.  Daar vindt u tevens alle info omtrent de Unknown Beauties-tasting.

10:07 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.