09-09-05

Uitnodiging openingsdegustatie

Iets vroeger dan vorig jaar starten we het nieuwe seizoen.  Noteer dinsdag 20 september a.s. alvast in uw agenda.
Aan de hand van een selectie nieuwe whisky's herhalen we nog kort even enkele basisbegrippen maar brengen we jullie tevens enkele nieuwtjes aan de man/vrouw en dit o.l.v. Geert De Bolle.
Uit de enquête bleek dat sommige degustaties nogal laat uitliepen.  Daar wij met jullie bemerkingen wensen rekening te houden, starten we om 20.00 uur STIPT en dit naar goede gewoonte in Irish Pub & Restaurant Molly Malones.
In deze barre tijden van allerhande prijsstijgingen gaan wij tegen de stroom in en behouden het lidgeld op € 25.  Dit kan u overschrijven op volgend rekeningnummer 979/6228485/23 met vermelding van 'naam - lidgeld 2005/2006'.  Net als de vorige jaren ontvangt u via uw lidmaatschap kortingen bij al onze activiteiten.  Daarbovenop betaalt u in Whiskeyshop Molly Malones steeds de gunstigste prijs voor de aankoop van uw favoriete fles.
Hoewel de deelnameprijs dezelfde blijft, vragen we vanaf heden € 2 extra.  Dit om iedereen aan te moedigen om vooraf in te schrijven, wat de organisatie van de activiteiten bevordert.  Het goede nieuws is dat u de avond zelf deze € 2 krijgt terugbetaald (bij voorinschrijving).
De deelname op 20/09 bedraagt dus € 22 voor leden en € 27 voor niet-leden en kan eveneens worden overgeschreven op voormeld rekeningnummer met vermelding van 'naam - degustatie 20/09'.
Misschien zijn er tijdens uw vakantie bij een heerlijk glas whisky enkele vragen in u opgekomen, aarzel dan niet om deze in de groep te gooien tijdens een van onze avonden.  Wij zijn er klaar voor ... u toch ook!?
Tot binnenkort!

23:45 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.