26-07-05

6e Schotse Dagen in Ooidonk

Misschien ging u onlangs nog met vakantie naar de Highlands en kan u niet genoeg krijgen van Schotland en zijn nationale drank.  Zet dan op 20 en 21 augustus a.s. koers richting Bachte-Maria-Leerne bij Deinze.  Op het prachtige domein van het Kasteel Ooidonk gaat de 6e editie van de Schotse Dagen door.
Het programma barst natuurlijk van Schotse thema's zoals vertellers, klederdracht, pipebands, eetwaren ...  Uiteraard wordt ook de whiskyliefhebber niet vergeten.  U kan er onder andere terecht aan de whiskybar of deelnemen aan een 'nosing & tasting'.  Bezoek er tevens de Top 50-whiskychalet.
Wanneer u zich voldoende moed heeft ingedronken, laat u dan zeker eens volledig gaan met de traditionele Schotse spelen.
Wie het allemaal liever een beetje rustiger aan doet, wordt uitgenodigd voor de Schotse wandelroute die halt houdt aan de Stokerij Filliers.  Deze stokerij die we vast kennen van de jenever is eveneens Belgisch verdeler van Glenfarclas (
www.glenfarclas.co.uk).
Het volledige programma kan je nalezen op
www.schotsedagen.be.
Verder willen we nog meegeven dat de toegang (vanaf 12 jaar) slechts € 5 bedraagt en dat de opbrengst van dit evenement naar sociale projecten gaat.
Op zaterdag starten ze om 13.30 uur en op zondag is men reeds om 10.00 uur uit de veren.

21:10 Gepost door BiBi! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.